van der Horst

Maxim Pampel bij Renauer Motorsport

Tijn Jilesen, Maxim Pampel en Vincent Convents
Tijn Jilesen, Maxim Pampel en Vincent Convents
Maxim Pampel staat dit seizoen aan de start van de NASCAR Whelen Euro Series, dat bevestigde pater familias Christophe Pampel aan Autosport.be en communiceerde Maxim Pampel tevens zelf. Pampel, die afgelopen jaar in de Belcar nog hoge ogen gooide op de Wolf GB08 van Belgian Driver Academy, zal uitkomen voor Renauer Motorsport in de jacht op de rookie-titel. Hij wordt er onder meer teamgenoot van Martin Doubek, die op zijn beurt in het Belcar Endurance Championship zal plaatsnemen in de Wolf GB08.
  • STX Motorhomes
Florian Renauer - Dexwet Renauer Team - Ford Mustang
Florian Renauer - Dexwet Renauer Team - Ford Mustang
Eind vorig jaar werkte Maxim Pampel nog een eerste test af met een bolide uit de NASCAR Whelen Euro Series, op uitnodiging van organisator FJ Team. Die test verliep vlot en dus is een NASCAR-programma in 2018 het resultaat. "Het is de bedoeling om ervaring op te doen en te groeien. En af en toe in de top 5 rijden zou zeker niet slecht zijn", vertelt Maxim Pampel. Renauer Motorsport is hoegenaamd geen nieuwe naam in de autosport en rijdt ook al enkele seizoenen mee in de NASCAR Whelen Euro Series.

Foto's: Ronald Janssens & Martijn WoutersDit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in Nascar Whelen Euro Series op dinsdag 16 januari 2018.
  • LTF

Copyright 2000-2022 Autosport.be - Contacteer ons