van der Horst

Venray: Elite 2: Brazilië boven in race 2

Braziliaans feest op Venray
Braziliaans feest op Venray
Met Felipe Rabello (CAAL Racing Chevrolet SS) en Marconi De Abreu (RDV Competition Toyota Camry) stonden er voor het eerst twee Brazilianen op de hoogste treden van het podium van een NASCAR Whelen Euro Series wedstrijd. Jerry De Weerdt (Brass Racing Ford Mustang) legde beslag op een mooie zesde plaats en won de Legend klasse.
Thomas Ferrando (Knauf Racing Team Ford Mustang) eigende zich de laatste podiumplaats toe, Paul Guiod (Knauf Racing Team Ford Mustang) en Gil Linster (CAAL Racing Chevrolet SS) vervolledigden de top vijf. De PK Carsport rijders hadden minder geluk. Guillaume Dumarey (PK Carsport Chevrolet SS) nam de in de aanvangsfase van de wedstrijd de leiding over van Rabello, maar hij ging in de achtentwintigste ronde in de fout in de eerste bocht, spinde en moest de strijd staken. Justin Kunz (PK Carsport Chevrolet SS) haalde de finish op een negende plaats.

Foto: NASCAR Whelen Euro SeriesDit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Nascar Whelen Euro Series op zondag 16 juli 2017 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Raceway Venray Oval.
  • Dreamdrive

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons