van der Horst

European Motor Show Brussels 2018: Praktische info

Stand D'Ieteren
Stand D'Ieteren
Morgen opent het autosalon al voor de 96e maal de deuren op de Heizel in Brussel. 2018 is een even jaar dus het gaat hier om een zogenaamd "groot" salon, waardoor dus ook de exclusievere merken als Porsche, Ferrari, Maserati, McLaren, Rolls Royce en andere present tekenen. Alle praktische info voor de bezoeker zetten we hieronder nog even op een rijtje.
Land Rover stand
Land Rover stand
Het salon loopt van vrijdag 12 tot en met zondag 21 januari en is geopend van 10u tot 19u, nieuw is dat vanaf deze editie de deuren op weekdagen maar zullen openen vanaf 11u. Het sluitingsuur blijft 19u behalve op vrijdag 12 en 19 januari én maandag 15 januari, tijdens die zogenaamde nocturnes sluiten de deuren pas om 22u.

Bugatti Chiron
Bugatti Chiron
Aan de kassa betaal je als volwassene 15 euro, kinderen van 6 tot 12 betalen 9 euro. Je bent iets goedkoper af als je vooraf online bestelt, waar je ook kan kiezen voor groepstarieven of midweekkortingen. Je kan ook kiezen voor een comboticket in de vorm van een B-dagtrip met de NMBS. Misschien geen slechte keuze daar ook de parking niet gratis is; op parking C betaal je 5 euro, de andere parkings (A,B,T,M,E & Telexpo) kosten nog een euro meer. Indien je met minimaal vier personen per auto komt tijdens de weekenddagen (13, 14, 20 en 21 januari) en de voucher afprint, is je toegang tot parking C echter gratis.

Foto's: Niels Vaeck en Marnik Mouchaers

 


Schrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Arne Simons in Autosalon op donderdag 11 januari 2018 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 96e Autosalon van Brussel.
  • Powercars

Copyright 2000-2018 Autosport.be - Contacteer ons