van der Horst

F. Renault Eurocup: Monza: Caio Collet pakt zijn eerste overwinning

Caio Collet - R-Ace GP
Caio Collet - R-Ace GP
Deze ochtend stond de tweede race van de Formule Renault Eurocup op het menu in Monza en het was Caio Collet die de overwinning pakte. De Braziliaan kon goed aansluiten bij polesitter Victor Martins (ART Grand Prix) en op een kwartier van het einde nam de R-Ace GP-piloot de leiding over, die hij niet meer uit handen gaf. Derde eindigde winnaar van gisteren Franco Colapinto (MP Motorsport). Voor de Belgen daarentegen was het een race om snel te vergeten.
  • LTF
In de openingsfase draaide zowel Amaury Cordeel en Ugo De Wilde goed mee in de middenmoot, totdat beiden betrokken geraakten bij een ongeval op de rechte lijn richting Variante Ascari. Alex Quinn (Arden) werd in de vangrail geduwd, waardoor hij terug de baan op kwam. Op dat moment reden Cordeel en De Wilde in zijn buurt en konden de aanrijding niet meer vermijden met een opgave tot gevolg.

Foto: Formula Renault EurocupSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Thomas Smets in Circuit Internationaal op zaterdag 11 juli 2020 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 12H Monza.
  • Powercars

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons