van der Horst

F4 Val de Vienne: Neal Van Vaerenbergh niet tevreden over resultaten

Neal Van Vaerenberg
Neal Van Vaerenberg
Bij de drie wedstrijden voor het Frans kampioenschap F4 die deze zondag op het circuit van Val de Vienne op het programma stonden wist onze jonge landgenoot beslag te leggen op een 13de, 9de en 10de plaats. Neal hoopte in de tussenstand plaatsen te winnen en is dus ontgoocheld over zijn prestaties.
  • Skylimit Events
Neal Van Vaerenbergh
Neal Van Vaerenbergh
De laureaat 2013 van het RACB National Team Stuurwiel is heel veeleisend voor zichzelf, zoals het een sportman van zijn niveau past. Dus als de prestaties niet zijn zoals verwacht, dan kan Neal Van Vaerenbergh zijn ontevredenheid niet verbergen.
“Ik hoopte van de meeting in Val de Vienne gebruik te maken om voor de zomerpauze de eerste seizoenshelft op een positieve noot af te sluiten”, gaf hij gisteravond toe. “Jammer genoeg werd dat ideale scenario niet bewaarheid.”

Op vrijdag had de Belg de achtste kwalificatietijd neergezet.
Neal Van Vaerenbergh
Neal Van Vaerenbergh
“Ik denk eerlijk gezegd dat ik beter had kunnen doen indien ik niet was vertraagd door een gele vlag-situatie. In de eerste race leek het rijgedrag van mijn bolide in niks meer op dat van de kwalificaties. Gelukkig vonden we voor de tweede wedstrijd een set-up die me beter lag en kon ik van de twaalfde startplaats oprukken naar een negende plek aan de finish. In de laatste wedstrijd kostte een uitstap in de grindbak me enkele plaatsen. Maar van de 13de positie wist ik toch nog tot de tiende plaats op te rukken. Ik kan niet tevreden zijn over de drie punten die ik dit weekend scoorde. Ik hoop dat ik tijdens de volgende meetings mijn puntenaantal danig kan aandikken. Ik wil dit seizoen sterk beëindigen.”

Foto's: Racing International Photography



Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Circuit Internationaal op maandag 8 juli 2013.
  • Prospeed Competition

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons