van der Horst

FIA WEC Prologue: Chaos in Quatar

Nog steeds lege stands in Qatar
Nog steeds lege stands in Qatar
De FIA WEC Prologue in Qatar verloopt alleszins niet zoals gepland. Wegens de gevaarlijke situatie in de Rode Zee moesten de boten met het materiaal omvaren met grote vertraging als gevolg. De Prologue werd al met twee dagen uitgesteld en zou nu maandag aanvatten, maar voor sommige teams lijkt het nu al moeilijk om die deadline te halen.
Slechts een gedeelte van het materiaal is al ter plaatse aangekomen
Slechts een gedeelte van het materiaal is al ter plaatse aangekomen
De planning voor de FIA WEC Prologue loopt serieus in het honderd. Normaal zouden zaterdagmorgen de containers met het materiaal voor de teams toekomen op het circuit, maar dit bleek niet het geval. Slechts ver in de middag kwamen niet alle maar slechts enkele containers toe, waarop enkele teams al konden beginnen met de verdere opbouw van hun pitstand. Echter de meeste teams wachten nog steeds op een deel van hun materiaal of wagen. Men hoopt dat er deze avond nog containers zullen toekomen en dat morgenvroeg alles geleverd zou zijn, maar niets is zeker. In ieder geval wordt het voor sommige teams nipt om zelfs voor maandag alles klaar te hebben.

Foto's: Georges De Coster
 Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in FIA World Endurance Championship op zaterdag 24 februari 2024 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Prologue Qatar.
  • Dreamdrive

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons