van der Horst

Finale Races: Colin Caresani tweemaal op pole in gecombineerde BMW M2 Cup

Sam Dejonghe - BMW M2 CS Racing Cup Benelux
Sam Dejonghe - BMW M2 CS Racing Cup Benelux
Op het circuit van Assen rijden voor het eerst de VRM BMW M2 Cup en BMW M2 CS Racing Cup Benelux samen. De algemene pole in beide wedstrijden ging naar Colin Caresani, terwijl Sam Dejonghe en Fred Caprasse de poles grepen in de BMW M2 CS Racing Cup Benelux.
Willem Meijer/Jamie Vandenbalck - VRM BMW M2 Cup
Willem Meijer/Jamie Vandenbalck - VRM BMW M2 Cup
De snelste tijd bepaalde de startgrid van race 1 terwijl de tweede snelste tijd in rekening werd genomen om de startgrid van race 2 te bepalen. In beide gevallen vonden we Colin Caresani bovenaan. Lorenzo van Riet/Henry Zumbrink en Jack van der Ende/Max Veels volgden met respectievelijk de tweede en de derde tijd terwijl puntenleiders Willem Meijer/Jamie Vandenbalck de vierde chrono reden. Sam Dejonghe was de snelste van de deelnemers aan de BMW M2 CS Racing Cup Benelux met een zesde tijd algemeen. Bij de tweede race start Colin Caresani opnieuw vooraan met naast hem de BMW van Van Riet/Zumbrink, Vandenbalck/Meijer nemen plaats op de tweede startrij op positie drie. Ditmaal zal Fred Caprasse het BMW M2 CS Racing Cup Benelux peloton aanvoeren, startend van op positie vijf.

Foto's: VRM BMW M2 Cup
 



Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in BMW M2 CS Racing Cup Benelux op vrijdag 29 oktober 2021 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Finale Races.
  • St. Paul

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons