van der Horst

Finale Races: Tom Boonen start van op eerste rij

Tom Boonen - Deldiche Racing Norma M20 FC
Tom Boonen - Deldiche Racing Norma M20 FC
Op het circuit van Assen vindt dit weekend de finale van de Supercar Challenge plaats. In de kwalificatie ging de snelste tijd naar de Ginetta van Max Aschoff, Tom Boonen reed met zijn Norma M20 FC van Deldiche Racing naar de tweede tijd. De tweede Deldiche Racing Norma bestuurd door Thomas Piessens en LucDe Cock start van op de tweede startlijn.
  • Skylimit Events
Chris Voet/Bart van den Broeck - Traxx Racing Peugeot RCZ Cup
Chris Voet/Bart van den Broeck - Traxx Racing Peugeot RCZ Cup
Tom Boonen had lange tijd de beste tijd in handen nadat Max Aschoff in het begin van de kwalificatie de grindbak had opgezocht. Maar op het einde van de sessie wist de Duitser alsnog de snelste chrono neer te zetten met zijn Ginetta LMP3. Alain Berg klokte met zijn Norma de derde tijd voor de tweede Deldiche Racing Norma. Snelste in de GT divisie en vijfde algemeen was de BMW M6 GT3 van Nicky Catsburg/Bart Arendsen die op de startgrid de Lamborghini Super Trofeo van Bob Herber naast zich krijgt. Stan van Oord (FEBO Racing Team Hyundai i30) klokte de snelste chrono in de Super Sport divisie. In de Sport divisie moesten Chris Voet/Bart van den Broeck (Traxx Racing Peugeot RCZ Cup) enkel de Zilhouette van Jack Hoekstra/Pieter de Jong voor zich dulden.

Foto's: Supercar Challenge
 Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Supercar Challenge op vrijdag 29 oktober 2021 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Finale Races.
  • Dreamdrive

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons