Finale races Zandvoort: tweede plaats voor Longin/Guelinckx in de endurance race

PK Carsport - BMW M2 CS Racing
Giovanni Scamardi (JJ Motorsport) was de sterke man in de BMW M2 CS Racing Cup tijdens de Finale Races op het circuit van Zandvoort. Na de sprint races won hij ook de één uur durende endurance race. Het duo Stienes Longin/Peter Guelinckx (PK Carsport) eindigde na een mooie race op de tweede plaats.
Steven Brams/Joeri Janssens pakten in de laatste ronde nog de derde plaats af van Beliën/Beliën. Tom van Rompuy 5VR Racing by Qvick Motorsport) sloot ditmaal de top vijf af. De finale van de BMW M2 CS Racing Cup vindt binnen twee weken plaats op het circuit van Assen.

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in BMW M2 CS Racing Cup Benelux op zondag 17 oktober 2021 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Finale Races.