van der Horst

Flanders Collection Cars: Circuit Zolder promoot Concours d’élégance en organiseert een meet & greet met Thierry Boutsen

Thierry Boutsen ere-jurylid bij de Concours d’élégance
Thierry Boutsen ere-jurylid bij de Concours d’élégance
Flanders Collection Cars komt er weer aan van 16 tot 18 februari in Flanders Expo in Gent. Geen betere gelegenheid om de eigen Concours d’élégance te promoten en dus heeft Circuit Zolder in Gent een beursstand waar ex-F1-piloot Thierry Boutsen aanwezig zal zijn voor een meet & greet op zondagvoormiddag.
Concours d’élégance - special Porsche
Concours d’élégance - special Porsche
Thierry promoot niet alleen het Concours d’élégance in Gent, hij zal er ook als ere-jurylid bij zijn op zondag 21 juli tijdens de Historic Grand Prix in Zolder. Voor het Concours d’élégance krijgt Paddockzone 5 die dag een echte metamorfose om de 50 zorgvuldig geselecteerde oldtimers te doen schitteren. Dit jaar worden de verjaardagen van MG (100j), Ford Mustang (60j) en VW Golf (50j) belicht. Verder zijn er oude open 2-seaters te bewonderen, wordt de renaissance van Lancia gevierd en is er een categorie ‘classic’ EV’s – elektrische oldtimers dus. 
 
Arrows A8
Arrows A8
Thierry brengt dan bovendien zijn Arrows A8 mee naar de beursstand in Gent, omdat het precies 40 jaar geleden is dat het Formule 1-circus voor het laatst op het circuit neerstreek. Voor een foto samen met Thierry Boutsen voor zijn legendarische Arrows kom je dus op naar de stand van Circuit Zolder in hal 3 tijdens de Flanders Collection Cars op zondagvoormiddag 18 februari 2024.

Circuit Zolder
 Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Autosalon op donderdag 8 februari 2024.
  • STX Motorhomes

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons