van der Horst

Flanders Collection Cars, de uitgelezen ontmoetingsplaats voor oldtimer liefhebbers

Flanders Collection Cars 2021
Flanders Collection Cars 2021
Gent – Op 11 & 12 september vindt in Flanders Expo de uitgestelde 32ste editie van Flanders Collection Cars plaats. Met 125 standhouders en 10.000m² expositieruimte behoort Flanders Collection Cars bij de omvangrijkste oldtimerbeurzen van België. Er wordt een mooie mix aangeboden van classic cars, onderdelen, memorabilia, auto accessoires, vintage meubilair en kunst.
  • G&A Motors Motorsport
Naar jaarlijkse traditie is Flanders Collection Cars een hoogmis voor gepassioneerde liefhebbers van oldtimers en de lifestyle die daarmee gepaard gaat. In normale omstandigheden staat de expo telkens gepland in februari maar dit jaar werd deze editie vanwege de coronamaatregelen noodgedwongen uitgesteld naar september. “We zijn ontzettend enthousiast dat we ondanks de uitdagende omstandigheden kunnen doen waar we met Flanders Collection Cars voor staan: mensen samenbrengen om hun passie voor oldtimers met elkaar te delen. We merken aan de vele positieve reacties dat de community ernaar uitkijkt om elkaar dit weekend na lange tijd terug te kunnen ontmoeten. Daar doen we het als organisator voor!”, vertelt Kobe Engels, een van de organisatoren.

Dit jaar gaat Flanders Collection Cars terug naar de essentie van het beursconcept: betaalbare klassiekers. De Datsun 240Z op de affiche van dit jaar symboliseert een eerbetoon aan iconische modellen in een betaalbare prijsklasse. Met enkele partners en verzamelaars stellen we een collectie tentoon ter ere van de betaalbare vierzits coupés, waarvan de volgende auto’s alvast deel uitmaken: Porsche 928, Ford Capri 2600 RS, Jaguar XJC, Mercedes SLC, Volvo P1800.

Deze 32ste editie belooft een gezellig weerzien te worden. De voorverkooptickets breekt dan ook alle records. Flanders Collection Cars biedt bij online voorverkoop bovenop de €2 korting een exclusieve sticker van het event aan, die nergens te koop is. Voorverkooptickets zijn nog t.e.m. vrijdagavond te verkrijgen via de website www.flanderscollectioncars.be. Het blijft uiteraard steeds mogelijk om ter plaatse aan de kassa een ticket te kopen voor de prijs van €15 per persoon (zonder dat u zich hiervoor op voorhand dient te registreren). Kinderen t.e.m. 12 jaar kunnen onder begeleiding van een volwassene Flanders Collection Cars gratis bezoeken.

“Voor bezoekers die met een oldtimer de beurs bezoeken hebben we trouwens nog leuk nieuws. De wagens mogen vlak voor de inkom van Flanders Expo (PA4) geparkeerd worden. Op die manier doen we niet enkel deze bezoekers een plezier maar kan iedereen bij het binnen- en buitengaan meegenieten van deze extra oldtimers.”, voegt Kobe nog toe.Schrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Varia op woensdag 8 september 2021.
  • Powercars

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons