van der Horst

Flanders Collection Cars gaat door op 11 en 12 september

Flanders Collection Cars 2021
Flanders Collection Cars 2021
Flanders Collection Cars zal dit jaar doorgaan op 11 en 12 september in Flanders Expo Gent. Een mix van 'classic cars', memorabilia, onderdelen, auto-accessoires, vintage meubilair en kunst zullen tentoongesteld worden tijdens deze jaarlijkse expo. Deze 32e editie, die normaal gepland stond voor 24 en 25 april, zal ook uitzonderlijk in hal 1 plaatsvinden om de vereiste veiligheidsmaatregelen te kunnen garanderen.
Dit jaar is het thema betaalbare 'classic cars'. Met de Datsun 240Z als voorbeeld op de poster, wil de Flanders Collection Cars een hulde brengen aan iconische oldtimers die nog altijd betaalbaar zijn.

Flanders Collection Cars
Flanders Collection Cars
Vorig jaar werd Flanders Collection Cars overgenomen door een nieuw team waardoor het concept nieuw leven werd in geblazen. Zo werd er in februari 2020 meer dan 300 'classic cars' aangeboden voor de bezoekers. Dat was een nieuw recordaantal. Dit jaar hebben al een honderdtal standhouders bevestigd dat ze aanwezig zullen zijn. Dus het ziet ernaar uit dat de expo wederom een succes wordt.

Tickets zijn momenteel nog niet beschikbaar, maar zullen bij voorverkoop online te koop zijn voor twaalf euro. Updates zijn op de officiële website van de expo te vinden.

Foto: Flanders Collection Cars, Wilfried Geerts
 Dit artikel werd gepubliceerd door Imaani Barée in Varia op vrijdag 16 april 2021.
  • LTF

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons