van der Horst

FLASH 24H Spa: Crash WRT Audi brengt alles weer samen

Audi Sport Team Saintéloc - Audi R8 LMS
Audi Sport Team Saintéloc - Audi R8 LMS
Een crash van de WRT Audi #33 van Benjamin Goethe op de Raidillon rond de klok van 12 heeft het de top acht weer samen gebracht met nog twee en een half uur te gaan. Goethe kwam met de schrik vrij maar de herstelperiode duurde lang gezien de wagen ver onder de bandenmuur zat. De Full Course Yellow en daaropvolgende Safety Car deed het voordeel van Frédéric Vervisch in de Attempto Audi #66 teniet, sterker nog de Sainteloc Audi #25 dook meteen de pitlane in en nam zo de leiding over.
Bij de herstart zitten er terug acht wagens in dezelfde ronde. Vooraan treffen we de twee overgebleven fabrieks Audi's in handen van Dorian Boccolacci en Vervisch, gevolgd door de AF Corse Ferrari #51 van James Calado, de ROWE Racing Porsche #98 van Nick Tandy, de SMP Ferrari #72 van Sergey Sirotkin en de HRT Mercedes #4 van Maro Engel. Porsche heeft verder nog twee ijzers in het vuur met wagens van GPX en Dinamic.

Foto: Georges De CosterSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Vincent Wouters in Intercontinental GT Challenge op zondag 25 oktober 2020 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Total 24 Hours of Spa.
  • VR Racing

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons