van der Horst

FLASH 24H Spa: WRT verliest zegehoop met technische problemen

Audi Sport Team WRT - Audi R8 LMS
Audi Sport Team WRT - Audi R8 LMS
WRT zal deze editie van de 24 Hours of Spa niet winnen. Na de fatale aanrijding tussen Charles Weerts (#32 Audi) en Nicky Catsburg (#34 BMW), heeft het Belgische team zijn speerpunt (#31) verloren met technische problemen op de top van de Raidillon. Rijders Kelvin van der Linde, Christopher Mies en onze landgenoot Dries Vanthoor streden mee voor de overwinning, al waren ze eerder teruggevallen door een drive through.
  • 24 Hours of Zolder
Christopher Mies gaf tijdens een tv-interview aan problemen te vermoeden met de aandrijving van zijn Audi R8 LMS GT3. Voor WRT betekent dat opnieuw een opgave voor een van zijn Pro-wagens en dat net voor de uitreiking van de eerste punten.

De enige overgebleven officiële Audi van het team uit Baudour rijdt een onzichtbare wedstrijd en heeft ondertussen al meer dan een ronde achterstand. Matthieu Vaxivière, Dennis Marschall en Ferdinand Habsburg rijden rond op de 28ste positie.

Foto: Racing International PhotographyDit artikel werd gepubliceerd door Gregory Deguelde in Intercontinental GT Challenge op zaterdag 24 oktober 2020 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Total 24 Hours of Spa.
  • Powercars

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons