van der Horst

ForMat Tires verdeler van Goodyear Racing banden in de Benelux – en niet alleen daar

Good-Year service
Good-Year service
Goodyear is een speler op wereldniveau in de autosport! Het Amerikaanse bedrijf werd opgericht in 1898 en is de op twee na grootste bandenfabrikant ter wereld. De Goodyear-banden drukten eerder al hun stempel op de geschiedenis van de Formule 1, en zijn nu vooral bekend via de enduranceracerij en de zeer populaire FIA WEC en ELMS kampioenschappen.
Het goede nieuws is dat deze Goodyear Racing-banden, waarvan de kwaliteit niet meer hoeft bewezen worden, nu verkrijgbaar zijn in de Benelux, Frankrijk, Duitsland en Polen, via het Belgische bedrijf ForMat Tires, gevestigd in Assesse, in de Belgische provincie Namen.

Met Adelheid Terryn als General Manager biedt Format Tires Goodyear-banden aan in verscheidene maten, variërend van 13 inch tot 19 inch. Op circuit zijn deze banden zowel voor prototypes, GT's als touring cars geschikt.

Good Year
Good Year
"Het imago van Goodyear is wereldwijd nauw verbonden met de autosport”, stelt Adelheid Terryn, General Manager van ForMat Tires. “Of het nu gaat over de FIA WEC, ELMS, NASCAR, NHRA of andere internationale kampioenschappen, de Amerikaanse fabrikant is overal sterk vertegenwoordigd. Via ForMat Tires willen wij de verkoop in Europa generaliseren. Het assortiment is breed en gevarieerd en verdient het om ontdekt of herontdekt te worden. Dat is nu precies onze taak, waarbij we tegelijk ook een service op maat aanbieden!”

Neem voor meer informatie over het Goodyear Racing-assortiment contact op met Adelheid Terryn, via adelheid@format-tires.com of +32 470 638 448, of surf naar www.format-tires.com

ForMat Tires 

 



Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Varia op zondag 17 maart 2024.
  • Prospeed Competition

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons