van der Horst

Formula 1: Drive To Survive komt in 2022 terug voor seizoen vier

2021 F1 Grote Prijs van Frankrijk
2021 F1 Grote Prijs van Frankrijk
Voor de fans van "Formula 1: Drive to Survive" is er goed nieuws. Netflix heeft namelijk bevestigd dat er een vierde seizoen komt vanaf het voorjaar in 2022. Net zoals de vorige drie seizoenen zullen de cameraploegen de F1-teams van dichtbij volgen om de kijker een blik te gunnen achter de schermen. Wie niet langer wil wachten, kan in tussentijd een kijkje nemen naar een ander project van het streamingplatform dat volgende maand uitkomt, ditmaal over de carrière van Michael Schumacher.
  • De Swert Opticiens
Er werd al een tijdje gespeculeerd of er een vierde seizoen van de docu-reeks ging komen, mede dankzij verklaringen die executive producer James Gay-Rees deed in de podcast 'In The Fast Lane'. Verhaallijnen genoeg, met bijvoorbeeld het gevecht Lewis Hamilton - Max Verstappen en Esteban Ocon's eerste overwinning in de Formule 1. En dan moeten we nog het tweede seizoensdeel aanvatten. Uitkijken naar 2022 dus.

Michael Schumacher wint de Chinese GP 2006
Michael Schumacher wint de Chinese GP 2006
In de tussentijd kunnen we ons wel opwarmen met een docu-film over Michael Schumacher. Daar vertelt Netflix over de carrière van de zevenvoudige wereldkampioen, die gisteren overigens precies 30 jaar geleden een grote vlucht kende bij de Grote Prijs van België in Spa-Francorchamps. Overigens kreeg het bedrijf de volledige medewerking van de familie Schumacher voor de realisatie van deze documentaire die zal uitkomen op 15 september.

Foto's: Georges de Coster - Racing International Photography



Dit artikel werd gepubliceerd door Thomas Smets in Formule 1 op donderdag 26 augustus 2021.
  • STX Motorhomes

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons