Formula V8 3.5: Paul Ricard: Louis Delétraz wint race 2

Louis Delétraz - Fortec Motorsports
Louis Delétraz (Fortec) behaalde op Paul Ricard zijn tweede seizoenszege, de Zwitser koos voor een vroege pitstop, een strategische zet die hem later de zege zou opleveren. Roy Nissany (Lotus) werd net als zaterdag tweede en Egor Orudzhev, de winnaar van race 1, pakte de derde plaats. Tom Dillmann (AVF) eindigde als zesde en pakte belangrijke punten voor het kampioenschap. De Fransman leidt nog steeds in de puntenstand, maar ziet Delétraz naderen tot op 22 punten.
Roy Nissany - Lotus
Delétraz lag na de start op de derde plaats achter Nissany and Orudzhev, maar besloot al om in ronde 8 binnen te komen voor vers rubber. Nissany wachtte tot ronde 14 om zijn verplichte pitstop uit te voeren en wanneer hij terug de piste opkwam, bleek hij plots tweede te liggen op meer dan 6 seconden van de nieuwe leider Delétraz. Orudzhev volgde nu in derde stelling vlak achter Nissany. De Canadees kon de kloof met de leider nog verkleinen, maar winnen zat er niet meer in, Delétraz kwam als eerste over de lijn met 2,9 seconden voorsprong op Nissany.

Aurélien Panis - Arden Motorsport
Aurelien Panis (Arden) finishte als vierde net voor Rene Binder (Lotus). Tom Dillmann kon net als zaterdag zich niet mengen in de strijd om de zege, maar haalde nog enkele belangrijke punten binnen met een zesde plaats.  Na een negende plaats in de eerste race wist Beitske Visser (Teo Martin Motorsport) ditmaal de race te beieindigen in tiende positie. Matthieu Vaxivière haalde de finish niet en ziet zijn kansen op de titel nog verder slinken.