van der Horst

Formule 3.5 V8: Beitske Visser tekent bij Teo Martin Motorsport

Beitske Visser
Beitske Visser
Op de omloop van Motorland Aragon start dit weekend het Formule V8 3.5 seizoen. Aanvankelijk leek het terugtrekken van Renault Sport weinig invloed te hebben op het deelnemersaantal, de meeste teams gaven aan verder te willen gaan onder de hoede van RPM. Ondertussen haakten verscheidene teams toch af en slechts 15 wagens tekenen present in Spanje voor de eerste manche van de serie. De Nederlandse Beitske Visser zou het seizoen aanvatten bij Pons Racing, maar het Spaanse team tok zich terug uit de serie; gelukkig voor Visser vond ze op het laatste moment nog onderdak bij Teo Martin Motorsport.
Beitske Visser
Beitske Visser
Beitske Visser nam vorig jaar deel aan het Formule Renault 3.5 kampioenschap met een bolide van het AVF team. Deze winter maakte ze de overstap naar Pons Racing, maar dit laatste haakte op het laatste moment af zodat Visser zonder stuur kwam te zitten. Bij de laatste wintertest mocht ze instappen bij Teo Martin Motorsport en met dit team kwam ze alsnog tot een akkoord.    

Teams en rijders Formule V8 3.5 2016

Arden: Egor Orudzhev - Aurelien Panis
AVF: Alfonso Celis Jr. - Tom Dillmann
Durango: Giuseppe Cipriani
Fortec: Louis Delétraz -  Pietro Fittipaldi
Lotus: René Binder - Roy Nissany
RP Motorsport: Johnny Cecotto Jr. - Vitor Baptista
SMP: Matthieu Vaxivière - Matevos Isaakyan
Teo Martín Motorsport: Yu Kanamaru - Beitske Visser

Foto's: Formula 3.5 V8 & World Series by Renault



Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Formule Renault 3.5 op donderdag 14 april 2016 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Aragon.
  • Powercars

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons