van der Horst

Formule Renault 1.6 NEC Junior: Finaleraces: Race 1: Anton de Pasquale winnaar en kampioen

Anton de Pasquale - Lechner Racing School
Anton de Pasquale - Lechner Racing School
Anton de Pasquale (Lechner Racing School) heft op het circuit van Zandvoort de eerste race voor het Formule Renault 1.6 NEC Junior kampioenschap gewonnen en zich daarmee verzekerd van de titel. Ferdinand Habsburg (Lechner Racing School) pakte de tweede plaats en Roy Geerts (Stuart Racing Team) bezette het laatste podiumplekje. Onze landgenoot Max Defourny (Lechner Racing School) finishte als zesde.
De Pasquale vertrok van op de pole en kwam goed weg en de Australiër reed van start tot finish aan de leiding. Habsburg werd een eenzame tweede maar Roy Geerts moest zich hevig verzetten tegen een opzittende Florian Janits ((Lechner Racing School) om zijn derde plaats veilig te stellen. Defourny leek naar een vijfde plaats te rijden maar onze landgenoot zag op het einde van de race nog Ralf Aron (Scuderia Nordica) nog aan hem voorbij komen.

Foto: Niels VaeckDit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Circuit Internationaal op zondag 19 oktober 2014 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Finaleraces.
  • St. Paul

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons