van der Horst

Nürburgring: Volledig nieuwe line-up voor Pons Racing

Yu Kanamaru
Yu Kanamaru
Pons Racing komt op de Nürburgring aan de start met twee nieuwe rijders. Immers, Roberto Merhi kreeg voor zijn aandeel in de aanrijding na de aankomst van de eerste race op de Red Bull Ring een schorsing van twee races en de Spanjaard besloot daarop zich te concentreren op de Formule 1 en de Formule Renault te laten voor wat het is. Philo Paz Armand hield het ook voor gezien na herhaaldelijke problemen met het bekomen van een visum. Pons koos als vervangers voor GP2-rijder René Binder en voor de Japanner Yu Kanamaru, momenteel derde in de Euro Formula Open.
René Binder rijdt al drie jaren in het GP2 kampioenschap voor achtereenvolgend Lazarus (2013), Arden (2014), Trident (2015) en MP Motorsport (2015), met een zesde plaats in Monaco als beste resultaat. Yu Kanamaru startte zijn autosportloopbaan in 2012 bij KTR Racing in de Formule Renault 2.0. In 2013 stapte hij over naar de Euro Formula Open bij EmiliodeVillota Motorsport en op Silverstone dit jaar behaalde hij er zijn eerste zege.

Foto: Niels VaeckSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Formule Renault 3.5 op donderdag 10 september 2015 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Nürburgring.
  • LTF

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons