van der Horst

FR 2.0 Eurocup: Max Defourny snelste op circuit Motorland Aragón

Max Defourny - R-Ace GP
Max Defourny - R-Ace GP
De deelnemers aan de Formule Renault 2.0 Eurocup vatten dit weekend hun seizoen aan op het circuit van Motorland Aragón. Vrijdag stonden er twee vrije testsessies van ieder 50 minuten op het programma en het was de Belg Max Defourny (R-ace GP) die de dag afsloot met de snelste tijd.
In de eerste sessie voerde Dufourny lange tijd de tabellen aan maar net op het einde van de sessie ging Jehan Daruvala (Josef Kaufmann Racing) in 1:56.150 nog 0,.3 seconde sneller. Ook in de tweede sessie was Dufourny al vlug de snelste man op de baan maar weer ging Daruvala nadien onder zijn tijd met een tijd van 1:56.239. Met nog tien minuten op de klok ging Dufourny weer de baan op en deed met een ronde in  1:55.905 beter dan de Josef Kaufmann Racing rijder. Ook Lando Norris (Josef Kaufmann Racing) ging nog onder de tijd van Daruvala.

Foto: Renault Sports
 Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Circuit Internationaal op zaterdag 16 april 2016 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Aragon.
  • STX Motorhomes

Copyright 2000-2023 Autosport.be - Contacteer ons