van der Horst

Frédéric Vervisch en Gilles Magnus ook in 2023 Audi-fabrieksrijder

Gilles Magnus
Gilles Magnus
Audi Sport maakte vandaag de namen bekend van hun veertien fabriekrijders. Onze beide landgenoten Frédéric Vervisch en Gilles Magnus zien hun contract met de constructeur uit Ingolstadt met minstens één jaar verlengd. Zowel Magnus als Vervisch lieten de afgelopen seizoenen mooie resultaten optekenen in TCR en GT3 en het zal ons dan ook niet verbazen mocht het duo onderdak krijgen bij Comtoyou Racing, het team van Jean-Michel Baert.
Frédéric Vervisch
Frédéric Vervisch
De overige namen in het Audi Sport Customer Racing-programma zijn die van Mattia Drudi, Luca Engstler, Ricardo Feller, Christopher Haase, Pierre Kaffer, Dennis Marschall, Christopher Mies, Patric Niederhauser, Frank Stippler en Markus Winkelhock. Simon Gachet en Max Hofer worden opnieuw opgepikt als fabrieksrijders terwijl er afscheid genomen werd van Nathanaël Berthon en Kelvin van der Linde. Dries Vanthoor en Charles Weerts van hun kant zijn dan weer WRT gevolgd in de overstap naar BMW.

Foto's: Arne SimonsDit artikel werd gepubliceerd door Arne Simons in Circuit Internationaal op dinsdag 21 februari 2023.
  • Hamofa Performance

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons