van der Horst

Frédéric Vervisch vervangt Enzo Ide in Zandvoort

Frédéric Vervisch
Frédéric Vervisch
Enzo Ide kan volgend weekend niet aan de start komen van het laatste weekend van de Blancpain Sprint Series in Zandvoort en daarom werd een andere landgenoot, met name Frédéric Vervisch, opgetrommeld om hem te vervangen. Vervisch was dit seizoen al actief met een Audi in de Blancpain Endurance Series voor ISR, maar de Kortrijkzaan zal komend weekend dus zijn eerste meters maken voor het team van WRT.
  • LTF
Laurens Vanthoor - Enzo Ide
Laurens Vanthoor - Enzo Ide
Oorspronkelijk was het de bedoeling dat Vervisch gewoon team zou vormen met Ide's vaste corijder Christopher Mies, maar door de crash van Laurens Vanthoor gisteren kan het zijn dat er binnen WRT wat geschoven wordt qua line-up. Vanthoor, nog steeds leider in het kampioenschap samen met Robin Frijns, is immers nog niet zeker van deelname, al liet hij vandaag nog weten er alles aan te doen om te kunnen starten in Zandvoort.

Foto's: Arne SimonsDit artikel werd gepubliceerd door Arne Simons in Blancpain GT Sprint op zondag 4 oktober 2015 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Finaleraces.
  • Qvick Motors

Copyright 2000-2023 Autosport.be - Contacteer ons