van der Horst

Fuji: Geen tweede wagen voor Rebellion Racing

Rebellion Racing - Rebellion R13 Gibson
Rebellion Racing - Rebellion R13 Gibson
Dit weekend kwam Rebellion Racing met twee wagens aan de start tijdens de eerste manche van het FIA WEC en besliste achteraf om hun tweede wagen aan de kant te houden voor de manches buiten Europa. Daardoor zal alleen de #1 van Gustavo Menezs, Norman Nato en Bruno Senna de Zwitserse kleuren verdedigen tijdens de 6 Uur van Fuji. Hierdoor zullen er maar vijf LMP1-wagens present tekenen in Japan.
Rebellion Racing - Rebellion R13 Gibson
Rebellion Racing - Rebellion R13 Gibson
Rebellion kwam onverwacht met een tweede wagen aan de start in Silverstone, die bestuurd werd door Pipo Derani, Nathanael Berthon en Loic Duval. Toch zal het voorlopig bij die ene manche blijven, vanwege een tekort aan budget om twee wagens in te zetten tijdens het hele kampioenschap. Toch zal de tweede wagen later op het seizoen zijn wederoptreden maken tijdens de 6 Uur van Spa en de 24 Uur van Le Mans. Of we eveneens hetzelfde trio aan het werk zullen zien, is nog niet gekend.

Foto's: Rebellion RacingDit artikel werd gepubliceerd door Thomas Smets in FIA World Endurance Championship op dinsdag 3 september 2019 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 6H Fuji.
  • Prospeed Competition

Copyright 2000-2023 Autosport.be - Contacteer ons