van der Horst

G-Drive doopt Oreca 07 om tot AURUS 01

G-Drive Racing - AURUS 01
G-Drive Racing - AURUS 01
G-Drive Racing is een samenwerking met de Russische autobouwer AURUS aangegaan. AURUS is leverancier van het Kremlin en verzorgt het wagenpark van Vladimir Poetin en de zijnen. De vormgeving van de Russische limousines ligt in de lijn van een Rolls Royce Phantom. In de aanloop naar een bredere lancering van het merk op de Russische en later ook Europese markt plakt men nu hun logo op de snuit van een Oreca 07 LMP2 in de European Le Mans Series.
  • Shopa
En het blijft niet bij een simpele sticker. Net zoals Alpine een Oreca 07 omdoopte tot een A470 past men bij G-Drive Racing hetzelfde trukje toe en komt men voortaan in actie met een (compleet identieke) AURUS 01. Zoals geweten zal de wagen met startnummer #26 de sporen gegeven worden door regerend kampioenenen Roman Rusinov, Jean-Eric Vergne en de beloftevolle Job van Uitert. Verder staat ook een deelname aan de WEC 6H of Spa en de 24 uren van Le Mans op het programma.

Foto: ELMS/G-Drive

 Schrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Vincent Wouters in European Le Mans Series op woensdag 3 april 2019 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 6H Spa.
  • LTF

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons