van der Horst

Terug in de tijd met Gravel

Gravel
Gravel
Toen we de game 'Gravel' in handen kregen, moesten we meteen terugdenken aan de tijd dat we nog geen console hadden en naar het lunapark moesten om een racespel uit te proberen. Grafisch ziet alles er in Gravel wel beter uit dan toen, maar anderzijds komen de graphics toch niet in de buurt van de huidige standaarden. Geamuseerd hebben we ons gelukkig wel op de verschillende offroad parcours.
  • LTF
Gravel
Gravel
Gravel is een spel dat de term 'arcade' volledig belichaamt, geen gedoe met afstellingen zoeken of bandenkeuzes maken, maar gewoon op de knop drukken en beginnen racen. Je wordt meteen ondergedompeld in een carrièremodus waarin je de hoofdrolspeler wordt van een TV-show genaamd ‘Off-Road Masters’. De presentator motiveert je vervolgens om vooral verder te racen en prijzen binnen te rijven.

Het wagenpark van Gravel is vrij uitgebreid en de aanwezigheid van een rist pickup's in Dakar-uitvoering en de nodige Groep B-machines uit vervlogen tijden kan ons wel bekoren. Het strijdtoneel bestaat uit zowel smalle als brede offroad-banen, stranden, rallycross-banen en stadions. Qua realisme en graphics komt Gravel wel tekort ten opzichte van kleppers als de Dirt-reeks maar wie eens een avondje zijn verstand op nul wil zetten en racen zit bij Gravel wel aan het goede adres.

Gravel is beschikbaar voor PC, Playstation 4 en Xbox One.

Foto's: Milestone



Dit artikel werd gepubliceerd door Arne Simons in Varia op donderdag 7 juni 2018.
  • Hamofa Performance

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons