van der Horst

Gamma Racing Day: GHK Racing met Radical RXC in Assen

Circuit Zolder, donderdag 19 juni 2014 – Internationale testdag
In tegenstelling tot wat er gisteren is gecommuniceerd heeft GHK Racing, het team van Guy Verheyen en Hans Verhelst, geopteerd om dit weekend uit te pakken met de Radical RXC, waarmee ze ook aan de aftrap zullen komen tijdens de 24 Hours of Zolder.
  • Powercars
De enige reden voor deze switch is het feit dat de Porsche 991 Cup van Speedlover is verkocht en het nieuwe exemplaar nog niet is geleverd. Voor GHK Racing bestonden twee alternatieven. Enerzijds konden Hans en Guy aan de slag met de Porsche 997 Cup van vorig seizoen die iets minder snel is, en anderzijds stond de Radical RXC volledig klaar te wachten om gemend te worden.

Hans Verhelst: "Guy Verheyen, Roger Grouwels en ikzelf waren reeds op woensdag gaan trainen met de Radical RXC in Spa en alles is zeer goed verlopen. We hebben niet lang moeten nadenken en, met de 24 Hours of Zolder in het verschiet, is het niet meer dan logisch dat extra kilometers in de RXC ons meer opbrengen dan te rijden met de Porsche."

"De wagen wordt ingezet door Speedlover, maar ook Luc Dodion van Domec zal aanwezig zijn om de technische bijstand te verzekeren."

Foto: Ronald Janssens



Dit artikel werd gepubliceerd door DSP VOF in Supercar Challenge op donderdag 31 juli 2014 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Gamma Racing Day.
  • Hamofa Performance

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons