van der Horst

Gamma Racing Day: Cor Eusen pakt pole

Cor Euser - Marc II Mustang V8
Cor Euser - Marc II Mustang V8
In de kwalificatie voor de Supercar Challenge in het kader van de Gamma Racing Day op TT Circuit Assen ging de snelste tijd naar veteraan Cor Euser die aantreedt met de Marc II Mustang V8. De sessie voor de GT divisie diende vroegtijdig gestopt te worden na een sortie van Jos Jansen maar uiteindelijk reed Euser zich naar de pole voor de Lamborghini Huracan van Max Weering.
  • Powercars
Achter de Marc II Mustang van Euser en de Lamborghini van Weering volgden de Porsche’s van Roger Grouwels, John de Wilde, Floris Dullaart en Dick Freebird. In de Supersport 1 divisie was de snelste tijd voor Stan van Oord (Leon Cupra),  hij ging de BMW van Ted van Vliet/Bert van de Zweerde en de VW Golf van Jonas de Kimpe/Martin Huisman vooraf. In de Sport divisie was de pole voor Henk Tappel (BMW Zilhouette 2.0 voor Rob Nieman (Renault Clio 1.6 Turbo). Tien wagens uit de Zilhouette Cup versterken trouwens dit weekend het deelnemersveld van de Supercar Challenge.

Foto: Supercar Challenge
 Schrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Supercar Challenge op vrijdag 16 augustus 2019 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Gamma Racing Day.
  • LTF

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons