van der Horst

Gamma Racing Day: Daan Meijer voert Porsche armada aan

Start race 1 Supercar Challenge Assen
Start race 1 Supercar Challenge Assen
Daan Meijer (BODA Racing Porsche 991 GT3 Cup) heeft de eerste race voor de Supercar challenge in het kader van de Gamma Racing Day te Assen gewonnen. Het werd trouwens een Porsche feestje in Assen, het Duitse merk legde beslag op de vijf eerste plaatsen. Ward Sluys (JR Motorsport BMW M4 Silhouette) had uitzicht op een podiumplaats maar ging rond na een tik en werd samen met Bas Schouten pas negende.
Na Meijer volgden in het klassement merkgenoten Bob Herber (BODA Racing), Roger Grouwels (Race Art), Edward Grouwels (Race Art) en John de Wilde (Speedlover). Beste niet Porsche rijder was Martin Lanting (JR Motorsport BMW M3 GTMR) op een zesde plaats.

Koopman Racing - BMW 1 serie
Koopman Racing - BMW 1 serie
Stan van Oord en Dennis de Borst (Febo Racing Team Leon Cupra TCR) wonnen de Supersport 1 divisie in Supersport 2 ging de zege naar Joop en Bart Arendsen (Koopman Racing BMW 1 serie). Henk Tappel (Racing Team Tappel BMW Zilhouette) was de primus in de Sport division. Van Belgische zijde noteerden we nog de tiende plaats algemeen van Jeffrey van Hooydonk (DVB Racing Porsche), de elfde plaats voor Vincent de Spriet (Speedlover Porsche), een derde plaats in de Supersport 2 voor Nicolas Delencre (Peugeot 308 Cup) en een derde plaats in de Sport division voor Voet-van den Broeck (Traxx Racing Team Peugeot RCZ Cup).

Foto's: Supercar Challenge
 Schrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Supercar Challenge op zaterdag 18 augustus 2018 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Gamma Racing Day.
  • VR Racing

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons