van der Horst

Gamma Racing Day: Mooie tweede plaats voor John de Wilde

Podium race 1 Gamma Racing Day
Podium race 1 Gamma Racing Day
Max Weering (Lamborghini Huracan) heeft de eerste race voor de Supercar Challenge in het kader van de Gamma Racing Day op TT Circuit Assen gewonnen De tweede plaats ging na een hevige strijd naar onze landgenoot John de Wilde (Porsche 991 GT3 Cup). De derde plaats was voor Roger Grouwels (Porsche 991 GT3 Cup).
Max Weering - Johan Kraan Lamborghini Huracan
Max Weering - Johan Kraan Lamborghini Huracan
Weering ging al direct bij de start voorbij Euser, die met zijn Marc II Mustang V8 van op de pole was vertrokken. Euser zou nadien nog een aantal plaatsen verliezen. Na de rijderswissel was de leiding even in handen van Jos Jansen (Porsche 991 GT3 Cup), maar die moest al snel de Lamborghini weer voorbij laten en moest later ook het onderspit delven tegen de Porsche’s van John de Wilde en Roger Grouwels. Ted van Vliet/Bert van de Zweerde (BMW E92 V8) wonnen in de Supersport 1 divisie. Chris Voet/Bart Van den Broeck (Traxx Racing Team Peugeot RCZ Cup) werden tweede in de sportdivisie na Priscilla Speelman.

Foto's: Supercar Challenge
 Schrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Supercar Challenge op zaterdag 17 augustus 2019 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Gamma Racing Day.
  • Heinz Performance

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons