van der Horst

Gentleman’s Fair: Zoveel méér dan auto’s alleen

Gentleman's Fair
Gentleman's Fair
Voor wie in deze trieste en koude herfstdagen nog niets heeft ingekleurd in zijn agenda, hebben we een bijzonder leuk alternatief komend weekend. Dan staat er opnieuw een editie van Gentleman’s Fair voor de deur. Deze zesde editie van grootste man cave van België of het walhalla voor mannen gaat door op 10, 11, 12 & 13 november in Waregem Expo. Naast een 100-tal van exposanten van allerlei pluimage zullen er ook enkele exclusieve wagens en racebolides te zien zijn. De organisatie is in handen van Mathieu Damiens en uiteraard zijn ook de dames meer dan welkom. Waar beter een origineel eindejaarsgeschenk vinden voor je man/vriend/vader dan op een mannenbeurs?
Erik Qvick - BMW 320i Turbo
Erik Qvick - BMW 320i Turbo
Xwift Racing - Praga R1 Turbo
Xwift Racing - Praga R1 Turbo
Voor de doorwinterde autoliefhebber zijn er ondermeer Shelby Gentleman Car met de Ford GT40 & Cobra, Qvick Motorsport met de unieke Schnitzer BMW E21 turbo Groep 5, Speed Service met de Madster Porsche backdating, Renault met de nieuwe Alpine, Tom Laureyns met gepersonaliseerde T3 busjes, Monceau Automobiles met geëlektrificeerde oldtimers, Banden Stevens Motorsport, Xwift Racing met ondermeer de Praga Supercar R1.


Gentleman's Fair
Gentleman's Fair
Maar naast het gemotoriseerd gedeelte zijn er nog zoveel meer redenen om richting Waregem te komen. Er is ook een waanzinnig aanbod van tal van andere producten of diensten die vooral de mannen aanspreken. Je kan het zo gek niet bedenken wat deze exclusieve beurs allemaal te bieden heeft.


Gentleman's Fair
Gentleman's Fair
Gentleman's Fair
Gentleman's Fair
De Gentleman’s Fair was het eerste en is nog steeds het enige event in België voor de gepassioneerde man: reizen, design, auto’s, motoren, mode, games, accessoires, boys toys, audio, video, kunst, gezondheid, techniek, gastronomie, sport, horlogerie… Je ontdekt er ook de stijlvolle Gentleman’s Club waar je kan genieten van een heerlijk glas whisky aan het haardvuur, je vrienden uitdagen voor een spannend spelletje biljart of een lekkere sigaar proeven in onze ‘Cigar Room’. In totaal zijn er meer dan 100 exposanten voor een oppervlakte van 4500 m².

Een beurs die niemand mag missen en die wat licht brengt in deze sombere en donkere maanden. Je kan dus amper een reden bedenken om deze unieke en sfeervolle beurs aan u voorbij te laten gaan.

Méér info op www.gentlemansfair.be

Foto's: Gentleman's Fair / Niels Vaeck
 



Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Varia op woensdag 9 november 2022.
  • St. Paul

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons