van der Horst

Geslaagde test voor Lagrange en Vanneste in Lamborghini Super Trofeo

Niels Lagrange & Pieter Venneste - Chrisal Lamborghini Super Trofeo
Niels Lagrange & Pieter Venneste - Chrisal Lamborghini Super Trofeo
Niels Lagrange en Pieter Vanneste zijn tevreden huiswaarts getrokken na de officiële testdagen van de Lamborghini Super Trofeo in Monza. Het Chrisal-duo dat uitkomt in de Pro-Am deed een voortreffelijke roll-out van de nieuwe Lamborghini Huracan in de knappe livery van Chrisal en Kurina en manifesteerde zich vlot in de top 10 van het indrukwekkend deelnemersveld.
Chrisal Lamborghini Huracan Super Trofeo
Chrisal Lamborghini Huracan Super Trofeo
Het Chrisal Racing Team doet beroep op Leipert Motorsport en daar zijn Niels Lagrange en zijn vaste bijrijder Pieter Vanneste bijzonder blij mee. Ondanks het feit dat beide piloten de omloop niet kenden, gingen de chrono's vlot omlaag en wordt er rijkhalzend uitgekeken naar volgend weekend voor het eerste raceweekend van het seizoen.

Niels Lagrage: "Het team van Leipert is gewoon super professioneel. Ik reed een 15-tal ronden tegenover Pieter die ongeveer 25 ronden voor zijn rekening nam. Voor Pieter waren het de eerste meters in een GT wagen en zijn aanpassingsvermogen is fenomenaal. Er is ook veel getraind op de pitstops die in totaal minimum 90 seconden moeten duren. Zeker 15 keren hebben we een wissel gesimuleerd om die 90 seconden zo dicht mogelijk te benaderen".

"Inzake de concurrentie is het nog een beetje koffiedik kijken gezien we momenteel nog niet weten welke piloten er in de Pro-Am zullen uitkomen. Maar aan de chrono's op het scherm te zien, denk ik dat we ons zeker binnen de top 10 algemeen moeten kunnen manifesteren en hopelijk een top 5 binnen de Pro-Am. En Pieter valt enorm mee. Hij is leergierig, boekt zeer snel vooruitgang en is bovendien een zeer aangename kerel in de omgang. Voor mij zit het alvast goed", aldus een enthousiaste Niels Lagrange.

Foto's: Chrisal press Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Lamborghini Super Trofeo op zaterdag 15 april 2017 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Monza.
  • Hamofa Performance

Copyright 2000-2022 Autosport.be - Contacteer ons