van der Horst

GH Motorsport haalt tweede Tatuus binnen en verkoopt Radicals

GH Motorsport - Tatuus Prototype PY 012
GH Motorsport - Tatuus Prototype PY 012
GH Motorsport, het team rond Glenn Haverals, gaat het geweer enigszins van schouder wisselen. Nadat het team uit Poederlee afgelopen week nog bekend maakte dat het een Tatuus Prototype PY 012 en een Porsche 997 Supercup aan zijn wagenpark toevoegde, overweegt het nu om een tweede Tatuus Prototype PY 012 aan te kopen.
GH Motorsport - Radical SR3 RS
GH Motorsport - Radical SR3 RS
Maar om dit plaatje financieel rond te krijgen worden de twee Radicals SR3 RS te koop gezet met de garantie dat GH Motorsport ook beide auto’s kan blijven runnen tijdens en na de wedstrijden. Glenn Haverals: “Er is veel interesse en vraag naar een zitje in de Tatuus voor 2014 en dat heeft ons doen beslissen om mogelijk nog een tweede exemplaar aan te schaffen. We hebben trouwens zonet onze inschrijving voor de 24 Hours of Zolder bevestigd met reeds minstens één Tatuus".

GH Motorsport - Radical SR3
GH Motorsport - Radical SR3
"Het is een beetje met pijn in het hart, maar om een beetje financiële ademruimte te behouden moeten we keuzes maken en de Radicals te koop zetten. Onze infrastructuur met reeds een ruime ervaring inzake de Radicals kan deze twee wagens perfect bijstaan tijdens de wedstrijden en kan ook de onderhoud ervan garanderen".


GH Motorsport - Radical SR3
GH Motorsport - Radical SR3
"De Radical SR3 RS is een perfecte wagen om binnen zijn Klasse te winnen in de Superlights van de Supercar Challenge. Ook tijdens de recent verreden 24 Hours of Zolder lagen we na enkele  uren wedstrijd vierde algemeen tot we met schade door een uitstap werden terug geslagen. Eenmaal de wagen terug op de piste hebben we na een knappe inhaalrace nog de tweede plaats bereikt in de Klasse. Dus ook voor de komende 24 Hours of Zolder zijn beide Radicals ideale wagens en kunnen perfect door GH Motorsport worden gerund. De Radicals zijn ook uitmuntende wagens voor track days. GH Motorsport garandeert een perfecte staat en beide wagens hebben een grondige revisie achter de rug”.

Meer informatie nodig?
U kan Glenn en Annick Haverals bereiken via
•    0475/ 89 02 79
•    info@gh-motorsport.be
•    www.gh-motorsport.be





Dit artikel werd gepubliceerd door DSP VOF in Circuit op zondag 2 februari 2014.
  • Dreamdrive

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons