van der Horst

6H Zolder: GH Motorsport zoekt piloten na succes in Francorchamps

Trophée des Fagnes: De wedstrijden in beeld gebracht
GH Motorsport, het team rond ex-formule rijder Glenn Haverals, heeft zijn start niet gemist tijdens de Trophée des Fagnes in Spa Francorchamps. GH Motorsport heeft ook flink geïnvesteerd in wagens en accommodatie. Zo werd een tweede Radical SR3 RS aangeschaft en ook de volledige infrastructuur van KRK Racing overgenomen. Qua professionalisme kan dit tellen in de aanloop naar het seizoen 2013 in de Special Open Trophy.
Trophée des Fagnes: De wedstrijden in beeld gebracht
Het eerste race weekend werd positief afgesloten, waarbij vooral Kris Cools en de Noor Asakskogen zich positief in de kijker reden. En ondanks een uitstapje op een olievlek kon Cools het sprintweekend afsluiten met een podiumplaats en de vierde stek in de tussenstand van het kampioenschap. De Endurance werd beklonken met een tweede plaats en bijgevolg ook de tweede plaats in de tussenstand van het kampioenschap.

Een goede start dus voor GH Motorsport en het is nu vooral uitkijken naar het vervolg op 27 en 28 april op Circuit Zolder in het kader van het New Race Festival. Naast de drie traditionele sprintraces staat er ook een endurance van 6 uren op het programma. Een prima test reeds met een knipoog naar de 24 Hours of Zolder 2013 toe.

Glenn Haverals: “Ondanks twee kleine schadegevallen is het weekend vlot verlopen en we hebben goed gescoord in het kampioenschap. Een positieve start dus. Maar voor de race van zes uren zoeken we nog enkele piloten die het team komen vervoegen naast de reguliere piloten. In Francorchamps gaven de beide Radicals SR3 RS een zeer frisse indruk en er moest nauwelijks gesleuteld worden. Het zijn zeer snelle en betrouwbare wagens die na iedere wedstrijd goed worden opgevolgd. Deze wedstrijd over zes uren wordt een ideale test voor de wagens en het team met het oog op de 24 Hours of Zolder”.

GH Motorsport - Radical SR3
GH Motorsport - Radical SR3
“We willen ons programma ook nog verder uitbouwen. Zo zijn we van plan om enkele wedstrijden mee te rijden in de Klasse Superlights binnen de Supercar Challenge. Ook hier zijn we nog op zoek naar enkele piloten om het team te vervoegen”, besluit Glenn Haverals.

Wie zich geroepen voelt om met GH Motorsport in het SOT en/of Supercar Challenge verhaal te stappen of te testen met het oog op een deelname aan de komende 24 Hours of Zolder kan contact opnemen met het team via 0475/890.279 of info@gh-motorsport.be / Glenn@gh-motorsport.be. Méér info op www.gh-motorsport.be.

Foto's: Marnik Mouchaers, Georges De Coster & Martijn Wouters



Dit artikel werd gepubliceerd door DSP VOF in Special Open Trophy op woensdag 17 april 2013 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting New Race Festival.
  • Dreamdrive

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons