van der Horst

Gounon tekent bij Bentley - Soulet blijft aan boord

Daniel Keilwitz - Jules Gounon
Daniel Keilwitz - Jules Gounon
Bentley Motorsport heeft haar zes rijders voor 2018 bevestigd, waaronder één nieuwkomer. De Britse constructeur heeft namelijk Jules Gounon ingelijfd, die door verschillende partijen werd benaderd na een schitterend seizoen. De 22-jarige Fransman won onder meer de 24 uren van Spa voor Audi en behaalde de titel in de ADAC GT Masters aan boord van een Callaway Corvette. Gounon vervangt Oliver Jarvis, die eerder de plaats innam van Wolfgang Reip, en zal team vormen met Guy Smith en Steven Kane.
Bentley Continental GT3
Bentley Continental GT3
Jarvis was dus slechts een seizoen een Bentley Boy en trekt in 2018 naar Amerika voor een programma in het IMSA WeatherTech Sportscar Championship met Mazda Team Joest. Vincent Abril, Andy Soucek en Maxime Soulet delen ook in 2018 een Continental GT3, onze landgenoot is al toe aan zijn vierde seizoen voor de Britse constructeur. Bentley bevestigde eerder al een deelname aan de Blancpain GT Series Endurance Cup en de volledige Intercontinental GT Challenge, de Sprint Cup laat men voortaan links liggen. De nieuwe Continental GT3 debuteert begin april in Monza.

Foto: ADAC en BentleyDit artikel werd gepubliceerd door Vincent Wouters in Blancpain GT Series op vrijdag 15 december 2017.
  • LTF

Copyright 2000-2023 Autosport.be - Contacteer ons