van der Horst

GP Singapore: Ferrari begint ijzersterk aan het weekend

Carlos Sainz
Carlos Sainz
Zowel in de eerste als in de tweede vrije training van de Grote Prijs van Singapore kwamen de Ferrari’s sterk voor de dag. Tweemaal kregen we beide rode bolides bovenaan de tabellen. Charles Leclerc was de snelste in de eerste sessie in 1:33.350, in de tweede sessie was het Carlos Sainz die zich de snelste toonde in 1:32.120. Terwijl Max Verstappen (Red Bull) eerst nog aansluiting vond bij de Ferrari’s met de derde tijd, zakte hij in de tweede vrije sessie weg tot de achtste plaats op zeven tiende van de tijd van de Italiaanse bolides.
  • Dreamdrive
In de eerste sessie reed Lando Norris (McLaren) de vierde tijd, hij werd gevolgd door beide Mercedes piloten Lewis Hamilton en George Russell. Sergio Pérez (Red Bull) kwam niet verder dan de zevende tijd voor Fernando Alonso (Aston Martin), Yuki Tsunoda (AlphaTauri) en Esteban Ocon (Alpine).
 
Later op de dag was het Russell die het dichtst bij de tijden van de Ferrari’s kwam met een ronde in 1:32.355. Fernando Alonso zette de vierde chrono neer terwijl Lewis Hamilton de top vijf afsloot. Verder in de top tien vonden we Norris, Pérez, Verstappen, Kevin Magnussen (Haas) en Valtteri Bottas (Alfa Romeo).

Foto: Georges De Coster

 



  • Powercars

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons