van der Horst

GP Stiermarken: Opnieuw Verstappen in de tweede vrije sessie

Max Verstappen
Max Verstappen
Max verstappen blijft ongeslagen vrijdag op de Red Bull Ring, de Nederlander was ook de snelste in de tweede training met een ronde in 1:05.412. Daniel Ricciardo (McLaren) klokte de tweede tijd in 1:05.748 en Esteban Ocon (Alpine) sloot de sessie af met de derde tijd in 1:05.790.
Lewis Hamilton - Mercedes W12
Lewis Hamilton - Mercedes W12
Lewis Hamilton (Mercedes) moest zich tevreden stellen met de vierde tijd nadat zijn snelste ronde werd geschrapt voor het niet respecteren van de track limits, terwijl Fernando Alonso (Alpine) de top vijf afsloot. Sebastian Vettel (Aston Martin) reed een veelbelovende zesde tijd. Verder in de top tien vonden we nog Lando Norris (McLaren), Lance Stroll (Aston Martin), Sergio Perez (Red Bull) en Antonio Giovinazzi (Alfa Romeo).

Moeilijke sessie weer voor Ferrari met een elfde tijd voor Carlos Sainz en een dertiende Charles Leclerc. Valtteri Bottas (Mercedes) kwam niet verder dan de twaalfde tijd en was ook nog betrokken bij een bizar incident. Hij spinde in de pitlane en miste daarbij net de mechaniekers van McLaren. Bottas werd bestraft met drie plaatsen terug op de grid en hij krijgt er twee strafpunten bij.

Foto's: Georges De Coster & Mercedes-AMG Petronas Motorsport
 



  • Hamofa Performance

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons