van der Horst

GP2: DAMS kiest voor Jolyon Palmer en Stéphane Richelmi

Stéphane Richelmi - DAMS
Stéphane Richelmi - DAMS
DAMS kondigde vandaag aan dat Jolyon Palmer en Stéphane Richelmi de rijders worden voor het komende GP2 seizoen. Het team dat Romain Grosjean en Davide Valsecchi naar de titel leidde kende dit jaar een minder succesvol seizoen maar hoopt volgend jaar opnieuw een gooi te kunnen doen naar de titel. Tijdens de na seizoenstesten op het circuit van Abu Dhabi reed onze landgenoot Stoffel Vandoorne nog de snelste tijd met een wagen van het Franse team, maar dat leidde dus niet tot een overeenkomst tussen beide partijen.
Marcus Ericsson en Stéphane Richelmi die dit jaar voor DAMS uitkwamen moesten zich tevreden stellen met de zesde en achtste plaats in de eindstand. De troepen van Jean-Paul Driot zijn van plan om volgend seizoen terug mee te strijden voor de titel en daarvoor engageerden zij Jolyon Palmer, die dit jaar zevende
Jolyon Palmer - Carlin
Jolyon Palmer - Carlin
eindigde met Carlin Motorsport. De Brit begint aan zijn vierde seizoen in de GP2 klasse en de titel is dus een must voor Palmer wil hij nog doorstoten naar de Formule 1. De Monegask Stéphane Richelmi behoudt voor zijn derde seizoen in de klasse het vertrouwen van DAMS en hoopt dankzij de vergaarde ervaring te kunnen meedingen voor de overwinning.  



Foto's: Georges De Coster & GP2 



Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Circuit Internationaal op vrijdag 29 november 2013.
  • Hamofa Performance

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons