van der Horst

Gratis als VIP naar NASCAR met Michelin en Autosport.be!

Eric de Doncker - Motorsport 98 - Ford Mustang
Eric de Doncker - Motorsport 98 - Ford Mustang
Begin oktober trekt de Nascar Whelen Euro Series-karavaan naar Circuit Zolder voor de finales van het seizoen 2015. De meeting belooft één groot Amerikaans feest te worden en in samenwerking met Michelin, bandenleverancier van het kampioenschap, kunnen we enkele duo-VIP-pakketten weggeven.
De VIP-pakketten bevatten naast een parkingkaart en twee inkomkaarten eveneens de toegang tot de loges, open bar en catering. Daarnaast zullen de gelukkige winnaars ook een rondleiding door de Nascar-paddock krijgen. Wat moet je doen om te winnen? Simpelweg de onderstaande wedstrijdvraag, waarop je het antwoord kan terugvinden op de website van Michelin, en schiftingsvraag beantwoorden!
  • Wedstrijdvraag: Wat is de naam van de meest recente band die Michelin beschikbaar stelde op de Belgische markt?
  • Schiftingsvraag: Hoeveel geldige antwoorden krijgen we binnen?

De antwoorden dien je ons te bezorgen via ons contactformulier voor zondag 27 september 2015 23:59. Vergeet zeker niet je naam en die van de persoon die je vergezelt te vermelden. Ook een geldig email adres is vereist zodat we je kunnen contacteren indien je tot de gelukkige winnaars hoort.

Veel geluk!!

Wedstrijdreglement: Over de uitslag van de wedstrijd wordt niet gecorrespondeerd. Tegen de uitslag is geen bezwaar of beroep mogelijk. De prijs is niet inwisselbaar voor geld of andere goederen. Inzendingen ontvangen na 27 september 23:59 worden niet in beschouwing genomen. Slechts één deelname per persoon. Dit reglement kan op elk moment aangepast worden. Onvolledige inzendingen worden niet in beschouwing genomen.

Foto: Martijn Wouters



  • De Swert Opticiens

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons