van der HorstTotal 2' Hours of Spa

Gratis naar American Festival met Heinz Performance en Autosport.be!

Heinz Performance by Anthony Kumpen
Heinz Performance by Anthony Kumpen
Heinz Performance is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in het verbeteren van de rijeigenschappen van je wagen. Het verhogen van het rijplezier is het hoofddoel, door tuning of andere vormen van verbetering aan je wagen - afhankelijk van de wensen van de klant. Zo kan men de aandacht richten op het verbeteren van de veiligheid, het opkrikken van het vermogen of het verlagen van het verbruik. We kennen Heinz Performance vanzelfsprekend ook vanuit de racerij, onder meer Belcar en Europese NASCAR. Gezien beide kampioenschappen dit weekend hun finale verrijden te Circuit Zolder, kunnen we enkele gratis tickets weggeven!

Update

Dankzij Circuit Zolder kunnen we enkele extra tickets weggeven!

Al wat je moet doen om de tickets te winnen, is net zoals bij alle wedstrijden op Autosport.be volgende stappen uitvoeren:
  1. Like onze Facebookpagina als je dat nog niet had gedaan
  2. Beantwoord de wedstrijdvraag en de schiftingsvraag hieronder

Wedstrijd

Heinz Performance Hasselt-gezicht Anthony Kumpen kan dit weekend een nieuwe Europese NASCAR-titel aan zijn palmares toevoegen. Hoeveel titels verzamelde de Hasselaar tot dusver reeds in de NASCAR Whelen Euro Series?

Schiftingsvraag

Hoeveel geldige inzendingen ontvangen we voor woensdag 11 oktober 2017 11:59?

Antwoorden

Like onze Facebookpagina en stuur ons vervolgens je antwoord, samen met je Facebook-gebruikersnaam, je eigen naam en e-mailadres via ons contactformulier.

Wedstrijdreglement: Over de uitslag van de wedstrijd wordt niet gecorrespondeerd. Tegen de uitslag is geen bezwaar of beroep mogelijk. De prijs is niet inwisselbaar voor geld of andere goederen. Inzendingen ontvangen na 11 oktober 2017 11:59 worden niet in beschouwing genomen. Slechts één deelname per persoon. Dit reglement kan op elk moment aangepast worden. Onvolledige inzendingen worden niet in beschouwing genomen.
 

 


Schrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in Nascar Whelen Euro Series op maandag 9 oktober 2017 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting American Festival Nascar Finals.
  • Footprints F1 Abu Dhabi

Copyright 2000-2018 Autosport.be - Contacteer ons