van der Horst

Groeiambities bij Start-up bedrijf SYNTIX Lubricants

Syntix
Syntix
Syntix Lubricants is 3 jaar geleden opgericht door Pieter Dubois en Thierry Verstraete, twee professionals in de automobiel- en zakenwereld met een achtergrond in de autosport. Syntix produceert en verkoopt oliën, koelvloeistoffen en additieven van de hoogste kwaliteit voor diverse markten en toepassingen zoals Autosport, Automotive, Agriculture, Heavy-duty en Transport. Het e-commerce platform en de logistieke organisatie laten toe om heel snel in te spelen op de vraag van de klant.
  • Hamofa Performance
Syntix-producten worden gebruikt in de autosport, waar elke honderdste van een seconde telt en waar de beste prestaties onder alle omstandigheden worden verlangd. Vaak wordt het belang van olie voor de best mogelijke bescherming niet of onvoldoende erkend. Met professioneel advies en ondersteuning voor teams in de autosport helpt Syntix de beste prestaties op circuits over de hele wereld te realiseren. Bovendien draagt de ervaring uit de autosport bij tot de constante verbetering van de Syntix-productreeks.

In deze opstartfase heeft Syntix zich duidelijk bewezen en gepositioneerd bij de high-end producten in de markt. Om de verdere groeiambities te realiseren gaan Dubois en Verstraete op zoek naar een partner met een uitgebreid distributienetwerk bij wie ze Syntix Lubricants kunnen onderbrengen. Kandidaten kunnen zich steeds richten tot Pieter Dubois : p.dubois@syntix.com.

Met vriendelijke groet,
P.r. SYNTIX Lubricants
De Valkenberg 1d
6301PM Valkenburg (L) NL
 



Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Varia op vrijdag 17 juli 2015.
  • STX Motorhomes

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons