van der Horst

Silverstone: Dubbel voor Team BMW Teo Martin

BMW Team Teo Martin - BMW M6 GT3
BMW Team Teo Martin - BMW M6 GT3
De beide BMW M6 van Team Teo Martin hebben de tweede race te Silverstone voor het GT Open kampioenschap gedomineerd. De twee BMW’s monopoliseerden al de eerste startlijn en zij pakten bovendien de plaatsen een en twee in de race. Lourenço Beirão en Antonio Félix Da Costa wonnen de wedstrijd voor Fran Rueda en Victor Bouveng. Philipp Frommenwiller en Albert Costa, zaterdag nog winnaars van race 1, pakten met hun Emil Frey Lexus Racing Lexus RC F de laatste podiumplaats.
  • Dreamdrive
Antonio Félix Da Costa en Lourenço Beirão
Antonio Félix Da Costa en Lourenço Beirão
Fran Rueda nam bij de start de leiding van de race, maar al in ronde twee werd hij voorbijgegaan door zijn teamgenoot Félix Da Costa. Ruedo werd net voor de pitwindow openging nog ingehaald door de Lamborghini van Venturini, maar nadat alle stops uitgevoerd waren lagen de beide BMW’s terug op kop. De posities een en twee zouden niet meer wijzigen, maar op het einde van de race zou Mapelli zijn derde plaats nog kwijtspelen aan Frommenwiller. De Imperiale Racing Lamborghini’s pakten de plaatsen vier en vijf met Giovanni Venturini/Marco Mapelli voor Vito Postiglione/Andrea Fontana. De Farnbacher Racing Lexus RC F van Dominik en Mario Farnbacher sloot de top vijf af.

Foto's: GT OpenSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in International GT Open op zondag 3 september 2017 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Silverstone.
  • St. Paul

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons