van der Horst

Zandvoort: Haupt Racing Team komt niet

Haupt Racing - Mercedes AMG GT3
Haupt Racing - Mercedes AMG GT3
Nu het aantal besmettingen met het coronavirus in Nederland toeneemt en de reisbeperkingen uitgebreid worden, heeft men bij Haupt Racing Team de beslissing genomen risico’s te mijden en niet af te zakken naar Zandvoort. Dit weekend wordt op het duinencircuit de Nederlandse manche van de GT World Challenge Europe Sprint Cup verreden.
  • Hamofa Performance
Haupt Racing Team is dit weekend ook actief op de Nürburgring en Maro Engel en Luca Stolz, de twee piloten die uitkomen in de GT World Challenge Europe Sprint Cup, zouden ook aan de etmaalrace deelnemen. Maar nu de reisrestricties scherper worden, besloot men om geen risico’s te lopen en zich te beperken tot de Duitse etmaalrace. Stolz en Engel staan nochtans tweede in de tussenstand en met het forfait van Haupt Racing Team verliest de Nederlandse manche één van de favorieten voor de zege.

Foto: GT World Challenge EuropeDit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in GT World Challenge Europe Sprint op dinsdag 22 september 2020 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Zandvoort.
  • New Race Festival

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons