van der Horst

GT World Cup: Rast vervangt Vanthoor - Estre voor McLaren

Vanthoor - Rast
Vanthoor - Rast
Nadat Laurens Vanthoor gisteren bekend maakte dat hij alsnog zal afzien van een deelname aan de Macau FIA GT World Cup, heeft Audi Sport de naam van zijn vervanger bekend gemaakt. René Rast zal eind november namelijk zijn debuut maken in de nauwe straten van de voormalige Portugese kolonie. Rast zal uiteraard uitkomen voor WRT, terwijl Eduardo Mortara de kleuren van Phoenix zal verdedigen. De Italiaan won het evenement drie keer in de voorbije vier jaar voor de Duitse constructeur. Audi maakt van de gelegenheid gebruik om de nieuwe Audi R8 LMS GT3 zijn debuut te laten maken in Azië. Inmiddels is men al volop bezig met het afleveren van de nieuwe wagen aan diverse klantenteams.
Inmiddels werd ook aangekondigd dat Kevin Estre McLaren zal versterken in Macau. De Fransman die een sterke reputatie heeft op stratencircuits zal in actie komen voor het Aziatische FFF Racing Team, waar hij naast Alvaro Parente en Andre Couto een McLaren 650S GT3 zal besturen. Naast WRT is er in Macau ook nog Belgische inbreng van Dylan Derdaele, die er Porsche zal vertegenwoordigen. 

Foto: Niels VaeckDit artikel werd gepubliceerd door Vincent Wouters in Circuit Internationaal op donderdag 12 november 2015.
  • Heinz Performance

Copyright 2000-2022 Autosport.be - Contacteer ons