van der Horst

Gulf 12 Hours: Dries Vanthoor met Valentino Rossi

Dries Vanthoor
Dries Vanthoor
Team WRT neemt met twee BMW’s M4 GT3 deel aan de Gulf 12 Hours, de finale van de Intercontinental GT Challenge die plaats vindt op 9 en 10 december op het Yas Marina Circuit. Nu zijn ook de namen van de rijders die de twee wagens bemannen gekend. Dries Vanthoor rijdt samen met Nick Yelloly en Valentino Rossi op de BMW #46. Ook Charles Weerts is van de partij hij deelt de BMW #32 met Philipp Eng en Sheldon van der Linde.
  • St. Paul
Valentino Rossi
Valentino Rossi
Philipp Eng is het best geklasseerd in de puntenstand van de Intercontinental GT Challenge, hij staat tweede achter Jules Gounon. Dries Vanthoor deelt de derde plaats met Sheldon van der Linde. Dus voor deze race worden Vanthoor en van der Linde gescheiden nadat ze voordien samen reden. Voor Valentino Rossi wordt het niet zijn debuut in deze race, enkele jaren geleden nam hij al deel aan de Gulf 12 Hours, toen met een Ferrari van Kessel Racing.

Foto's: Arne Simons
 



Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Intercontinental GT Challenge op dinsdag 7 november 2023 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Gulf 12 Hours.
  • Skylimit Events

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons