van der Horst

Gulf 12H: Drie nieuwe Aston Martin GT3's aan de start

Oman Racing TF Sport - Aston Martin Vantage GT3
Oman Racing TF Sport - Aston Martin Vantage GT3
De nieuwe Aston Martin GT3 zal haar debuut in handen van klantenteams maken in de Gulf 12 Hours. De Britse GT3 realiseerde eerder al een succesvol competitieoptreden in het VLN-kampioenschap en wordt dus nog voor het einde van het jaar aan de trouwste teams ter beschikking gesteld. De wagen wordt evenwel pas begin 2019 gehomologeerd.
  • STX Motorhomes
AMR - Aston Martin Vantage GT3
AMR - Aston Martin Vantage GT3
R-Motorsport, Oman Racing with TF Sport en Beechdean AMR brengen elk een exemplaar van de Aston Martin Vantage GT3 aan de start in Abu Dhabi op 15 december. Oman Racing doet daarvoor een beroep op de diensten van fabrieksrijders Jonny Adam en Darren Turner en 2017 Blancpain GT Series Endurance Cup Pro-Am kampioen Ahmad Al Harthy. Jake Dennis, Marvin Kirchhöfer en een derde rijder komen in actie voor toekomstige DTM-team R-Motorsport. In tegenstelling tot bovenvermelde teams brengt Beechdean AMR haar wagen aan de start in de Pro-Am klasse, met Andrew Howard, Chris Dyson, Humaid al Masaood en Ross Gunn als rijders.

Foto's: AMR



Dit artikel werd gepubliceerd door Vincent Wouters in Circuit Internationaal op dinsdag 30 oktober 2018 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Gulf 12 Hours.
  • LTF

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons