van der Horst

Gulf 12H: Wie houdt 2 Seas Motorsport van de zege?

2 Seas Motorsport - McLaren 720S GT3
2 Seas Motorsport - McLaren 720S GT3
Al dominant in de vrije sessies en de vrije trainingen, heerste 2 Seas Motorsport nu ook in de kwalificatie en palmde de volledige eerste startrij in voor de Gulf 12 Hours. De McLaren 720S GT3 #33 van Isa Bin Abdulla Alkhalifa, Martin Kodric en Ben Barnicoat pakte de pole voor de tweede wagen van het team bestuurd door Ed Jones, Lewis Williamson en Dylan Pereira. De overige deelnemers moesten meer dan een seconde toegeven op de tijden van beide McLaren’s.
De derde tijd was voor de Monster Kessel Ferrari 488 GT3 van Murat Cuhadaroglu, Francesco Zollo, David Cleto Fumanelli en Emanuele Maria Tabacchi. De Ferrari krijgt op de tweede lijn de Dinamic Motorsport Porsche 911 GT3 R van Roberto Pampanini, Mauro C alamia en Stefano Monac naast zich. Valentino Rossi, Alessio Salucci en Luca Marini vertrekken met hun Ferrari van op de achtste plaats. De Scuderia Villorba Corse Mercedes AMG GT4 was de snelste van de drie aanwezige GT4’s.

Foto: 2 Seas Motorsport
 



Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Circuit Internationaal op vrijdag 8 januari 2021 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Gulf 12 Hours Bahrain.
  • Prospeed Competition

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons