van der Horst

H.Essers verbindt zijn naam aan Truck Grand Prix op Circuit Zolder

Start Truck Grand Prix Circuit Zolder
Start Truck Grand Prix Circuit Zolder
De Belgische manche van het FIA European Truck Racing Championship (ETRC), dat op 14 en 15 september plaats vindt op Circuit Zolder, gaat voortaan de wereld rond onder de naam H.Essers Truck Grand Prix. Een logische alliantie tussen het grootste Belgische transportbedrijf en de grootste truckcompetitie ter wereld, met professionele teams en deelname van de belangrijkste constructeurs.

Chauffeurs aantrekken

 
“We streven een dubbel doel na: de naamsbekendheid van H.Essers vergroten en tegelijk daarmee de instroom van chauffeurs vergemakkelijken. De FIA Truck  Grand Prix is een perfect instrument om aan employer branding te doen. H.Essers moet de eerste naam zijn die te binnen schiet bij kandidaat chauffeurs,” aldus HR director transport Eddy Schrijvers van H.Essers. H.Essers is uitgegroeid tot een van de belangrijkste Europese logistieke dienstverleners, stelt 6.340 mensen tewerk en rijdt met 1.320 trekkers in 17 landen.
 
Algemeen Directeur van Circuit Zolder Sven Pribylla reageert trots: “We zoeken steeds naar wat partners willen. Met H.Essers zijn we samen op zoek gegaan naar een passende oplossing voor hun uitdagingen. Dit werd gevonden in het branden van onze Truck Grand Prix, de hoogmis van de trucksector, met aanwezigheid van heel wat bedrijven en massale aandacht in gespecialiseerde magazines.”

Persbericht Circuit ZolderSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Circuit Nationaal op dinsdag 16 juli 2019.
  • Heinz Performance

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons