van der Horst

Heinz Car Performance organiseert eerste Dreamcar meet & greet ter gelegenheid van de Belgian Masters

Frank Beliën - Thierry Deflandre - Griet Vanhees - Anthony Kumpen - Heinz Bonnaerens - Bert Longin
Frank Beliën - Thierry Deflandre - Griet Vanhees - Anthony Kumpen - Heinz Bonnaerens - Bert Longin
Verleden maand opende Heinz Car Performance haar nieuw filiaal in Hasselt en Circuit Zolder nam die gelegenheid te baat om op de openingsceremonie van het Heinz Car Performance by Anthony Kumpen, de 24 uren van Zolder voor te stellen. De samenwerking tussen Heinz Car Performance by Anthony Kumpen en Circuit Zolder kent nu een vervolg. Op 19 oktober vindt op Circuit Zolder de Belgian Masters plaats, een niet te missen afspraak voor alle autosport liefhebbers, waar naast de finale van het BRCC ook de voorlaatste race van de Blancpain Sprint Series gereden wordt. Het is in het kader van dit groot internationaal autosport spektakel dat Heinz Car Performance zijn eerste "Dreamcar meet & Greet" organiseert.
Testbank bij Heinz Car Performance by Anthony Kumpen
Testbank bij Heinz Car Performance by Anthony Kumpen
Op deze eerste "Dreamcar meet en great" ontvangt Heinz Performance een groot aantal wagens, maximaal 200, op een afgesloten locatie binnen de paddock van Circuit Zolder. De bedoeling is gelijkgestemden samen te brengen in een ontspannen sfeer, waarbij iedereen ook de mogelijkheid heeft om te genieten van prachtige autoraces. Natuurlijk kan men op deze locatie dan ook terecht met al zijn vragen over upgrades en alle mogelijkheden die Heinz Performance biedt in chiptuning, remverbetering, ophangingen, uitlaten, …
 
Voelt u zich geroepen om deel te nemen aan de Heinz Performance meet & greet, gelieve dan een mailtje met foto van de wagen te sturen naar info@heinz-hasselt.be . Let wel de plaatsen zijn beperkt. Wanneer uw inschrijving weerhouden wordt ontvangt u niet alleen een speciaal doorgangsbewijs voor de wagen tot aan de show locatie van Heinz Performance, maar bovendien ook twee paddock toegangskaarten voor de Belgian Masters. De dag van de race moet u wel met uw wagen ten laatste om 10u00 aanwezig zijn op Circuit Zolder en laat u deze staan tot ten minste 15u30. De nodige doorlaatbewijzen met unieke barcode worden per mail bezorgd.
 
Afspraak op 19 oktober op Circuit Zolder voor de Belgian Masters.

Foto's: Martijn Wouters en Niels Vaeck



Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Varia op woensdag 24 september 2014 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Belgian Masters.
  • Powercars

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons