van der Horst

Henk Haane en Naomi Schiff volledig seizoen met Wolf GB08-2013

c89813640c81bbd96257b230c1b3bcd484e96675.jpg
Vandaag was een testdag voorzien met de nieuwe Wolf GB08 in Zandvoort. Henk Haane polste het nieuwe speeltje en bevestigde definitief zijn deelname aan de Special Open Trophy 2013. Haane & Naomi Schiff zullen samen de endurance afwerken, terwijl Schiff de sprintraces voor haar rekening zal nemen. Ook de zitjes van de tweede nieuwe Wolf zijn reeds ingekleurd met een snel Italiaans duo.
Het is voor het Wolf Racing Cars Benelux van Bert Smeets en Bas Koeten Racing nu uitkijken wie de beide duo’s zal versterken tijdens de 6 en de 24 Hours of Zolder. Mits de juiste piloten zou de Wolf namelijk wel eens een belangrijke pretendent voor de zege in de beide endurancewedstrijden kunnen zijn...

“Ik heb amper vier ronden gereden, maar dat was voldoende om me te overtuigen van het potentieel. We reden met te korte verhouding, maar de snelheid van de Wolf kennen we ondertussen. Het bochtenwerk was een pak belangrijker nu en de Wolf ligt geweldig, vooral nu men is afgestapt van een monoshock naar een dubbele vering vooraan. Ik kijk reeds uit naar de eerste ontmoeting waar we onze rechtstreekse concurrenten in de ogen kunnen kijken. Het snelle Italiaanse duo is zeker niet te onderschatten. Zij komen immers uit de GP2 en WS by Renault. Verder zal ik naast de Special Open Trophy ook nog aantreden in een ander kampioenschap. De keuze is nog niet gemaakt, maar het wordt de Supercar Challenge of de Porsche GT3 Cup Challenge Benelux”, aldus een tevreden Henk Haane.



Dit artikel werd gepubliceerd door DSP VOF in Special Open Trophy op zaterdag 2 maart 2013.
  • St. Paul

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons